Salaris Services

Salarisverwerking is een complex proces dat veel kennis vereist.

Salarisadministratie uitbesteden of zelf verwerken?

Wij nemen uw salarisadministratie graag uit handen en zorgen voor een tijdige en correcte salarisverwerking. Kennis, kwaliteit en continuïteit zijn hierdoor gewaarborgd.

Maar ook wanneer u de salarisadministratie zelf verwerkt zijn wij u graag van dienst. U maakt gebruik van onze online software waarbij u te allen tijde terug kunt vallen op de kennis en ervaring van onze salarisadviseurs. Bekijk de animatie over onze werkwijze.

Stichting Nederlands Instituut van Payroll Accounting (NIRPA)

Salarisadministratie wordt steeds complexer. Fiscale, sociale en arbeidsrechtelijke wet- en regelgeving worden continu aangepast. Als People & Payment hebben wij al onze salarisadviseurs daarom collectief geregistreerd in het register van Stichting Nederlands Instituut van Payroll Accounting (NIRPA). Door de registratie bij het NIRPA tonen we aan dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen door middel van Permanente Educatie.

Dit is belangrijk voor het uitoefenen van de functie en het garanderen van de kwaliteit.

Persoonlijk contact

Wij hechten veel waarde aan het persoonlijke contact met de cliënt. U kunt voor al uw salarisvragen terecht bij uw vaste salarisadviseur die weet wat er binnen uw organisatie speelt. Onze ervaring is dan ook dat korte en heldere communicatielijnen zorgen voor een samenwerking van hoogwaardige kwaliteit.