HR Services

HR bepaalt een groot deel van het succes van uw organisatie, wij helpen u graag!

Uw mensen en processen centraal

HR bepaalt een groot deel van het succes van uw organisatie. Wij werken samen met u aan de ontwikkeling van uw organisatie en ondersteunen u op het gebied van HR. Iedere organisatie is anders en heeft andere behoeften. U bepaalt zelf in welke mate u ons wilt inzetten, passend bij de situatie van uw bedrijf, uw visie en uw wensen. Dit doen wij zowel op strategisch, tactisch en operationeel niveau. De (ontwikkeling van) mensen, middelen en processen binnen de organisatie staan hierbij centraal.

Onze professionals hebben ruime ervaring met het invullen van HR vraagstukken en hebben daarnaast ‘gevoel voor’ mensen. Uw wensen en doelstellingen hanteren we altijd als uitgangspunt.

HR scan

Wilt u graag weten hoe uw organisatie er op het gebied van HR voor staat? Of heeft u twijfels over de compleetheid hiervan? Wij helpen u graag om inzicht te krijgen in uw HR-beleid door de sterke en zwakke punten van uw organisatie in kaart te brengen.

Juridische dienstverlening

Heeft u een vraag op juridisch gebied? Onze juristen helpen u graag! Voor kleine vragen over bijvoorbeeld verlofregelingen, cao of de transitievergoeding kunt u ons altijd bellen. U kunt onbeperkt telefonisch advies inwinnen bij onze juristen zonder dat u hier direct een factuur voor krijgt. Maar ook voor grote juridische vraagstukken zoals het opstellen en aanpassen van arbeidsovereenkomsten of begeleiding bij ontslag kunt u bij ons terecht.

Neem nu vrijblijvend contact op om u te laten informeren over de mogelijkheden!