Daywize Cloud

een complete e-HRM oplossing gekoppeld aan Nmbrs®

Officieel Servicepartner

People & Payment is officieel servicepartner van Daywize Cloud, een compleet, online e-HRM systeem gekoppeld aan Nmbrs® (de People & Payment salarisportal). Er wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste technologie waarin zelfs de meest complexe processen eenvoudig te gebruiken zijn.

Daywize is een brede e-HRM oplossing met een ruim aanbod aan specialistische functionaliteiten. Of het nu gaat om recruitment, personeelsadministratie, verlof- & verzuimmanagement, digitale ondertekening van contracten/brieven, talentontwikkeling of beloningsmanagement. We kunnen alle processen op maat inrichten

Alles in één systeem

Alle personeelszaken komen in Daywize Cloud samen in één omgeving. Daywize Cloud heeft een ruim aanbod aan specialistische HR-modules. Of het nu gaat om recruitment, personeelsadministratie, verlof- & verzuimmanagement, digitale ondertekening van contracten/brieven, talentmanagement of beloningsmanagement. We kunnen alle processen op maat inrichten en iedere module is naadloos geïntegreerd met andere modules.

Daywize Cloud illustratie van mogelijkheden

Nieuwste technologie

We gebruiken de allernieuwste technologie. Onze oplossingen zijn browseronafhankelijk, multi-language en te gebruiken op iedere laptop, tablet of smartphone. Daywize Cloud integreert met iedere andere oplossing, zodat gebruikers niet steeds opnieuw hoeven in te loggen. Ook worden wijzigingen in het ene systeem automatisch overgenomen in Daywize Cloud en andersom.

Gemakkelijk in gebruik

Gebruikers staan binnen Daywize Cloud centraal. Hoe complex een proces of de onderliggende wet- en regelgeving ook is. Gebruikers hebben altijd inzicht waar in het proces ze zich bevinden, waar ze eenvoudig relevante informatie kunnen vinden en welke acties ze op welk moment moeten ondernemen. Kortom: Daywize Cloud is dé oplossing om het leven van gebruikers prettiger te maken.

Jouw eigen oplossing

Daywize Cloud gaat uit van de eigen werkwijze. De techniek is daaraan altijd ondersteunend en sluit naadloos aan op de processen die je wil doorlopen. Daarnaast neemt het tijdrovende activiteiten uit handen. Daywize Cloud richten we volledig in naar jouw wensen, functiegebouw, terminologie en processen. Het wordt jouw oplossing, waarin managers en medewerkers zich herkennen.

Unieke aanpak

Onze consultants komen uit de HR-praktijk. Wij zien een implementatie niet alleen als technisch inrichten. We stellen kritische vragen over de inrichting van alle processen en wijzen je erop als we denken dat het sneller, effectiever of beter kan. We zijn af en toe wat eigenwijs, maar handelen altijd vanuit de ambitie om de HR-praktijk te verbeteren en manager en medewerker zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Daywize Cloud gaat uit van de mens, niet van de techniek.

Nieuwsgierig geworden naar wat Daywize Cloud voor jouw organisatie kan betekenen? We komen graag langs voor een vrijblijvende demo. Stuur dan een mail naar contact@people-payment.nl