Arbo Services

Van thuis zitten, wordt niemand beter!

Verzuimbegeleiding

U weet als ondernemer als geen ander dat de meeste werknemers graag aan het werk zijn en liever niet thuis zitten. Als een werknemer vanwege ziekte tijdelijk uit de roulatie is, zorgt dat zelden voor problemen. De problemen ontstaan vrijwel altijd als er meer speelt dan ziekte alleen. Bijvoorbeeld als een werknemer naast ziekte ook kampt met privé problemen. Er een conflict op het werk speelt. Of wanneer een werknemer er eigenlijk geen zin meer in heeft.

Geen onnodig ziekteverzuim, dat is waar we samen met u naar streven!

Ervaren casemanager

Juist in die situaties heeft u een doortastende arbodienst nodig. Wij zijn een arbodienst met bedrijfsartsen die stelling durven te nemen. Onze ervaren casemanagers helpen u om het langdurig verzuim in goede banen te leiden en nemen u veel werk uit handen. Zodat u zich kunt blijven focussen op uw bedrijf en zich geen zorgen hoeft te maken over de re-integratie van uw zieke werknemer.

Laag ziekteverzuim

Onze aanpak werkt. Het ziekteverzuim onder onze klanten is de laatste jaren stabiel onder de 2%. Dat is ongeveer de helft van het landelijk gemiddelde. Goed voor ons, maar vooral goed voor u en uw werknemers.

Geïnteresseerd in onze aanpak?

Kijk op www.pparbo.nl voor meer informatie over onze arbodienstverlening. Of neem direct contact met ons op.

Neem contact op!