People & Payment

People & Payment is een vooruitstrevende full service dienstverlener voor bedrijven met personeel. Onze focus ligt op het volledig ontzorgen van werkgevers bij salarisverwerking, verzuimbegeleiding en HR. Wij zijn een klantgerichte organisatie met korte lijnen. Momenteel bedienen wij circa 1.600 bedrijven vanuit onze kantoren in Berkel en Rodenrijs, Zwolle, Amsterdam en Volendam.

SALARISVERWERKING

Wij nemen uw salarisadministratie graag uit handen en zorgen voor een tijdige en correcte salarisverwerking. Kennis, kwaliteit en continuïteit zijn hierdoor gewaarborgd.Maar ook wanneer u de salarisadministratie zelf verwerkt zijn wij u graag van dienst.

VERZUIMBEGELEIDING

U weet als ondernemer als geen ander dat de meeste werknemers graag aan het werk zijn en liever niet thuis zitten. Als een werknemer vanwege ziekte tijdelijk uit de roulatie is, zorgt dat zelden voor problemen. De problemen ontstaan vrijwel altijd als er meer speelt dan ziekte alleen.

HR SERVICES

HR bepaalt een groot deel van het succes van uw organisatie. Wij ondersteunen u bij alle HR processen. Met het werven en beoordelen van uw medewerkers, maar ook met het opstellen, controleren en handhaven van diversen contracten zijn wij u graag van dienst.

PROFESSIONALS IN
HR & PAYROLL

U maakt gebruik van onze online software waarbij u
te allen tijde terug kunt vallen op de kennis en
ervaring van onze adviseurs.

1625

TEVREDEN KLANTEN

14101

AANGESLOTEN WERKNEMERS

24

AANTAL MEDEWERKERS

WIJ ZIJN U GRAAG VAN DIENST

Waarom kiest u voor People & Payment en niet voor een ander? Wat maakt ons uniek? Onze persoonlijke aanpak en gebruiksvriendelijke oplossingen!

COMPLETE ONLINE HRM TOOLS

Heeft u nog papieren vakantiekaarten en allerlei Excel
sheets voor bijvoorbeeld het vastleggen van uw wagenpark?

LEES MEER

SERVICE EN KWALITEIT GEGARANDEERD

Al onze salarisadviseurs staan geregistreerd in het register van Stichting Nederlands Instituut van Payroll Accounting (NIRPA).

LEES MEER

GEEN ONNODIG ZIEKTEVERZUIM

Van ziekmelding naar hersteldmelding. Met de slimme verzuimaanpak van P&P Arbo! Wij nemen u veel werk uit handen.

LEES MEER

MEER INFORMATIE?

Wilt u meer informatie over de producten en diensten van People & Payment? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

LEES MEER

ONZE KLANTEN

We werken voor een groot aantal mooie organisaties. Hieronder een greep uit ons klantenbestand.

Ranonkelweg 12
2651 MX Berkel en Rodenrijs

John M. Keynesplein 12-46
1066 EP Amsterdam

Dokter Stolteweg 72
8025 AZ Zwolle

Pegasusstraat 16
1131 NB Volendam

SNEL CONTACT